Ez a blog a családunkról szól. Néha kreatívkodva, néha csak simán írva és fotókkal illusztrálva, de mindig a CSALÁDUNKról. Köszi, hogy benéztél.
RSS

2009. október 6., kedd

Album egy kis barátságról

Már néhány oldalt mutattam belőle, és meséltem is róla, de azért pár szóban:

Angikának volt a bölcsiben egy kis barátnője, Sárikának hívták. Olyan édesek voltak együtt, és nagyon ragaszkodtak egymáshoz. Azelőtt sem és azóta sem láttam még Angikát így ragaszkodni egy másik gyerekhez, aki nem a kistestvére. (Bár most már az oviban is van egy kis barátnője, remélem ott is megtalálja majd azokat a baráti érzelmeket, amire Ő maga mondta utánam valamelyik nap, hogy "a barátok fontosak". :-) ).
Mikor eljöttünk a böliből sokat emlegette, sőt a mai napig is. Ezért úgy gondoltam, hogy állítok ennek a kis kapcsolatnak egy emléket. Illetve kettőt, egyet Sárikának, egyet pedig Angikának. Bár sokkal előbb szerettem volna befejezni, de így sikerült, Sárikának a héten fogom elpostázni.
Az albumok alapját én vágtam  ki könyvkötő kartonból (hú, de utáltam már közben magam az ötlet miatt). Azért gesztenye, mert Vadgesztenye bölcsibe jártak

Az egész albumban végig SBK Hercegnős készlet maradékát használtam, pecséteket, Kreatúrás kellékeket, SBK virágokat, strasszokat, körömmatricákat, formalyukasztókat. Ezen a képen a bal oldali Angié (úgy fogalmazva, mintha én mondanám Neki), a jobb oldali pedig Sárikáé (úgy fogalmazva, mintha Angi mondaná Sárikának, hisz elvileg Tőle kapja).

A 2-3 oldalak. Igazából minimális az eltérés:


A nagyobb eltérés a bal oldal felhajtása alatt lévő szövegben van:
Sárikáé:


Angikáé:A 4. oldal teljesen egyforma:


És az ötödik is:


A hatodik még szintén...


A hetedik pedig eltér a szövegezésében. Sárikáéra ezt írtam:


Angikáéra pedig ezt:


És végül az utolsó oldalak. Sárikáé:
 
 Angikáé
 

Read Comments
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

1 megjegyzés:

Sabee írta...

Meseszép az album! Olyan jó, elkészítetted ezt nekik. Később biztosan mégjobban fogják értékelni :) Nagyon tetszik :)))

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...