Ez a blog a családunkról szól. Néha kreatívkodva, néha csak simán írva és fotókkal illusztrálva, de mindig a CSALÁDUNKról. Köszi, hogy benéztél.
RSS

2009. október 25., vasárnap

I love your blog

És mára az utolsó...: Kaptam Krisztától egy blogdíjat, nagyon jól esett, hogy gondoltál rám, köszönöm!



7 emberkének kell továbbadni akiknek szívesen olvasod a blogját.  Hát, én sem kevés blogot olvasok, az tuti. :-) Nem könnyű kiválasztani ebből hetet, de azért megpróbálom...
Timcsoca: többek között azért, mert nagyon szeretem a kihívásait (még ha mindig le is csúszok róluk). Na de a kedves stílusát is szeretem, az alkotásait asszem felesleges külön kiemelnem... ;-)
Petra: aki nem scrappel ugyan, de a sógornőm, és nagyon örülök, hogy van blogja, mert így akkor is tudok a mindennapjaikról, ha nincs alkalmunk találkozni, beszélni.
Éva: egyszerűen szeretem. Őt is és az alkotásait is.
Rainbow: Kata olyan szerény, mégis sokat tanul, tanít, és szép lassan, megfontoltan halad előre. Ez sugárzik a blogjából, ha Őt olvasgatom, valahogy én is nyugodt, lelassuló vagyok, megfontoltabban megállok, és körülnézek. :-) Mert látni- és olvasnivaló is van Nála mindig.
Sabee: jó filmeket szokott ajánlani és szeretem, hogy őszintén ír akkor is, ha épp nincs jó kedve.
Vera: számomra csodákat művel...
Eszter: szeretem a blogját, a műveit

Read Comments
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

4 megjegyzés:

Kata írta...

Köszönöm szépen! Nagyon jólesett, amit írtál :)

Vera írta...

Nagyon megleptél és annyira jólesett, hogy gondoltál rám és, hogy tetszenek a dolgaim (blogom). Nagyon köszönöm! És egyben éresítelek a vissza-labdáról! :)

Eszter(beszteri) írta...

Nagyon meglepődtem, hogy gondoltál rám, igazából nem is hittem volna, hogy olvasod a blogom... :D Nagyon-nagyon köszönöm, annyira jól esik! :)

Unknown írta...

Hű Bea, annyira örülök ennek a díjnak Tőled :) és nagyon jól esett az indoklásod, köszönöm!! (Ez is egy olyan nap... de a díjad feldobott ;))

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...