Ez a blog a családunkról szól. Néha kreatívkodva, néha csak simán írva és fotókkal illusztrálva, de mindig a CSALÁDUNKról. Köszi, hogy benéztél.
RSS

2009. november 24., kedd

Képeslap Kati óvónéninek

Kati néninek - Angika egyik óvónénijének - holnap lesz a névnapja. A csoport nevében én bonyolítottam Neki az ajándék vásárlást, és holnap fogjuk átadni. Most végeztem a csomagolással is, így néz ki (esti fotó neon mellett): egy virág, egy nagy bon-bon, és egy képeslap

A képeslap közelebbről:


Annyira tetszenek nekem a Copic Markerrel készített képeslapok... egyelőre azonban nekem még nem sikerül úgy bánni vele, ahogy kéne. Fejben már talán érzem a lényegét, de a kezemből még nem akar az kijönni. :-) Mindegy, fogom gyakorolni. :-)
Amiket még felhasználtam: Simonos papírtömbből a papírok, SBK virágok, Krea-tipp folyékony gyöngy, Lidl-s kartonok, nyomtatott címke, volt Kreatúrás szalag. A mintát magát egyszer anyukám küdlte át msn-en, gyorsan elmentettem, fotóból rajzzá alakítottam, kinyomtattam és újraszíneztem. :-) Aztán kivágtam mindhárom macit, egy másolaton megint csak kiszíneztem, és arra ragasztottam a két szélső macit 3D-s ragasztóval, a középsőt pedig simán. A "Boldog névnapot" címke szintén 3D-s.

Read Comments
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...