Ez a blog a családunkról szól. Néha kreatívkodva, néha csak simán írva és fotókkal illusztrálva, de mindig a CSALÁDUNKról. Köszi, hogy benéztél.
RSS

2009. december 18., péntek

Nálunk már karácsony...

Élünk még, megvagyunk. Angika már teljesen jól, Viki meg én még nem 100%-osan, de már majdnem. :-)

Mivel vasárnap utazunk haza anyukámhoz, így mi már ma felállítottuk a karácsonyfát... és erre a gyerekekkel vállalkoztunk, most először.... hát, néhány dísz látta a kárát, de azért viszonylag jól megúsztuk. Nálunk úgy szól a fáma, hogy a Jézuska csak oda megy, ahol szép tisztaság, rend van, és ahol várja a szép karácsonyfa. Így legálisan részt vehetnek a gyerekek is a fadíszítésben, ami szerintem olyan jó, fokozza az ünnepi hangulatot.
Néhány kép a nagy munkáról:


És ez a fa még nem végleges így... ugyanis ahogy már meséltem róla, idén anyukám egy csomó horgolt karidíszt készített nekünk, amit 25-én fogunk hazahozni (szentestét otthon töltjük), és akkor fog még külön ékként felkerülni a fára, ilyenek lesznek (bár már mutattam képet róluk, de megint mutatok, mert olyan gyönyörűek):

Na ugye??? :-)

És ha már a dicsekvésnél, meg a családtagjaim ügyességéről van szó... Apa: volt egy régi gitárja, olyan régi, amire már húrokat sem kap. Sokáig hánykolódott az erkélytől kezdve mindenhol... egyszer csak gondolt egyet, hogy felújítja - hát, szerintem fantasztikus lett!!! Apa állítása szerint véletlenül lett ilyen, én nem tudom, de szerintem lenyűgöző, nézzétek:


Jaaa, és az a piros a hálószobánk fala, mert igen, ott lóg az ágyunk felett! Szerintem abszolút érdemes rá!

Holnapra Papáék bevállalták a lányokat, így nagytakarítunk, én még sütök, és díszítem a mézeskalácsokat, illetve csomagolunk a hazaútra... a holnapi nap így még húzós lesz, de utána már otthon leszünk, olyan jó lesz!

Read Comments
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

7 megjegyzés:

Timcso írta...

Nagyon szép a fátok és szuper fotók készültek!! Hááát a gitár, el vagyok ájulva tőle!! Csúcsszuper! Nagyon ügyes az apukád!

Kellemes Ünnepeket kívánok Nektek!!!:)

Bea írta...

Ó, Timi, olyan jól megnevettettél! :-) Olyan édi vagy. Mi Apának a férjemet, a gyerekeknek Apát hívjuk. :-) Ő készítette a gitárt. Mert nekem nincs apukám (max. biológiai... )annyira aranyos, és ártatlan volt a megjegyzésed, nagyon köszönöm - egyébként jogosan félreérthető.

Nektek is békés, boldog ünnepeket kívánok! De szerintem fórumon jövök majd még anyukámtól is. ;-)

Janka írta...

Nagyon szép a karácsonyfátok :) A horgolt gömb díszek pedig mesések -- angyalkáim nekem is vannak :) Nagyon ügyes Anyukád!

Azért jó, hogy ti is rendbejöttetek az ünnepre. Boldog Karácsonyt!

eralilla írta...

Örülök, hogy jobban vagytok. Nagyon szép fátok van.
Jó készülődést, kellemes utat, s áldott Karácsonyt!

csuti írta...

Nagyon szép lett a fátok! Kellemes Ünnepeket kívánok Nektek! A horgolt díszekért odáig vagyok! Gyönyörűek!

Osli írta...

Nagyon jó ötlet volt, hogy előre feldíszítettétek a fát, így, ha hazajöttök, ott vár majd benneteket. Olyan jó lesz felaggatni a csodás díszeket. Nagyon ügyes anyud van.
A piros hálószobafal a gitárral nekem kicsit vad, de abszolút dizájnos! :)

ScrapMona írta...

Tényleg gyönyörű a fátok. Örülök, hogy jobban vagytok. Boldog Karácsonyt Nektek :)

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...