Ez a blog a családunkról szól. Néha kreatívkodva, néha csak simán írva és fotókkal illusztrálva, de mindig a CSALÁDUNKról. Köszi, hogy benéztél.
RSS

2009. december 3., csütörtök

Szülinap két felvonásban + Apa névnap

Jó régen nem írtam már! De mivel most nem tudok feljutni a szerverre, akadt egy kis kényszerszabadság, így próbálok pótolni ezt-azt!

Először is, lezajlott Angika ovis szülinapja. Nagyon jól érezte Magát, és a képeket látva megállapítottam, hogy sokkal-sokkal nyitottabb, mint a bölcsiben volt:

És így köszöntötték a kis társai (ebben a szituban még én is zavarban lettem volna. :-) ):Aztán hétvégén itthon is megtartottuk. Legelőször Anyukám és Tesóm köszöntötték meg. Anyu azért előbb, mert Ő már péntektől nálunk volt, és odaadta a nyomdákat a lányoknak amit kaptak, akik azonnal ki is próbálták (no meg én is, van néhány közte, ami még jól jöhet... :-P ).
Tesóm pedig szombaton nem tudott sajnos jönni a munkája miatt, így elugrott pénteken. Na, volt ám lerohanás, amint belépett az ajtón! A lányok meglátták a kezében a baba- és pónikészletet, azonnal letámadták, beljebb sem tudott jönni. Így már ott, az előszobában megtörtént az ajándékbontás. :-)

Nagyon édik voltak a gyerekek, kb. két óráig a hangjukat sem lehetett hallani. :-):Másnap (szombaton) aztán megkezdődött a "szervezett" buli. :-) Rengeteg kép készült, csak néhányat emelek k. A torta: na, ezt először és utoljára csináltam. A recept szerint (mindmegette.hu) csalafinta palacsintatorta, és hú, de nagy szám... hát, egynek jó volt, maradjunk annyiban. De mivel a kajákat is elcsesztük, úgy tűnik, ez egy ilyen ünnepség lett... Ez az eredménye az állandó kapkodásnak: viszont elhatároztuk, hogy jövőre további szülinap-összevonásokat fogunk végrehajtani, mert hogy minden évben október-novemberben 5 tortát kelljen készítenem 3 ünnepségre, ami alatt három szülinapot és egy névnapot tartunk (csak a gyerekekét ugye többször), az már túl sok. Szóval, jövőre kicsit racionalizálunk.
Ja, és még csak eztán jönnek a névnapok (Viktória december, Angelika január)! Szóval még közel sincs vége... no meg utána is, hisz nálunk minden hónapban van a családból valakinek valamilye, csak az ősz ilyen, amikor minden minket érint. Ja, a tortát akartam mutatni. :-)

 A köszöntésnél Angika épp durcás volt valamiért... amúgy sem volt jó napja, itt már nem is emlékszem, hogy épp miért durcizott...

 Tortázás után jött az ajándékozás! Apát sem szabadott elfelejteni, hisz Neki pedig a névnapját ünnepeltük! Így köszöntötte a két lány :-) :

 A Papától és Iri mamától Angika egy csodaszép ruhácskát és egy hosszú ujjú Mickey egeres pólót kapott. Igazi csaj, hát persze, hogy örült neki. :-)
 
 A család legkisebb tagját, Zitust is meg kell mutatnom. :-) Mert olyan édes! :-D

 Vikike is nagyon imádja! :

A két kicsi Petrával:

Petráéktól Angi többek között egy összerakható kis piperedobozt is kapott. Alig várta, hogy elmenjenek a vendégek (volt is erre vonatkozóan néhány illetlen megjegyzése :-P ), és ahogy letettük Vikit aludni, neki is álltunk összerakni:

Íme, a végeredmény! Azóta persze már nem érdekes... de megmentettem, és eltettem Neki. Mert lesz Ő még nagyobb, és lesznek még csecsebecse-kincsei. :-)(Nem értem! Valami nem oké a gépünkkel, vagy valami el lett állítva. Pedig jó gép - Canon - és új, és nagyon szép képeket szokott csinálni. De most valamiért szörnyűek lettek...)

Read Comments
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

3 megjegyzés:

Szilvi írta...

Nagyon édesek a képek. Az utolsó mondatodra reagálva: nem lehet, hogy zárt térben vaku nélkül próbáltál fotózni és nem állítottad be megfelelően a fehér egyensúlyt?
A programozott automata módban WB vagy white balance menüpont alatt ki tudod választani, hogy milyenek az aktuális fényviszonyok. ;)
Remélem, ez segít valamit.

Beandy írta...

Köszönöm Szilvi, meg fogom nézni! Puszi

csuti írta...

De jók ezek a képek, és a torta fantasztikus!

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...