Ez a blog a családunkról szól. Néha kreatívkodva, néha csak simán írva és fotókkal illusztrálva, de mindig a CSALÁDUNKról. Köszi, hogy benéztél.
RSS

2010. január 22., péntek

Blogdíjak nem, de egy felhívás igen!

Mindenkitől elnézést kérek, aki felkért rá, de nem szeretnék rész venni az ún. blogdíjakban és társaiban... egyre több van egyre több témában, és nem akarom azzal telerakni a blogom, hogy ezeket sorolom. A blogdíj megnevezés is félrevezető, az ember hajlamos hiúsági ügyként kezelni, hogy megkapta, közben nagyon is lehetséges, hogy aki küldi, inkább már aszerint gondolkodik, hogy vajon ki nem kapta még meg? Ráadásul nekem ez kicsit olyan, mintha meghatároznák, hogy miről írjak a blogomban... ha le akarom írni, hogy milyen filmeket szeretek, vagy láttam éppen, le fogom, de nem egy blogdíjért teszem ezt.

Remélem, ezzel senkit nem bántok meg!

Viszont! Ennél sokkal hasznosabbnak éreztem azt a játékot, ami nemrég email-en zajlott, és recepteket küldtünk a játék keretében egymásnak. Lányok, akik nekem küldtetek: imádom mindet, már jópárat ki is próbáltam! Nagyon szuperek. És ez is adta az ötletet, hogy egy FELHÍVÁST tegyek itt közzé:

Szóval, aki úgy érzi, hogy szívesen kapna még több receptet, cseréljünk! Én elküldöm Neked amiket én kaptam Te pedig küldd el nekem, amiket Te kaptál! Hmm??? Légyszi, gyertek-gyertek, adjatok email-címet, és cseréljünk, hadd legyen még több jó kis bevált receptünk. ;-)

Read Comments
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

4 megjegyzés:

Merika írta...

Bocsi, és ne haragudj, de kicsit összekutyultad a dolgot. A blogdíj, az blogdíj valamiért szeretnek hozzád járni.Azért nem kell semmit tenni, csak tovább adni, és egyáltalán nem biztos hogy azért mert valakinek nincs.(én soha nem azt néztem)A másik a játék és aki kiváncsi Rád, mert még valamilyen oldaladról nem ismer és szeretne jobban megismerni. Persze szíved joga nem részt venni ebben, csak a rend kedvéért írtam, és nem is kötelező semmit tovább küldeni. Látod én a receptessel vagyok úgy hogy már mindent lehet találni az interneten, minek fárasszak bárkit!

Bea írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
Rika írta...

Szívemből beszéltél! Kíváncsi voltam, ki lesz az első, aki lázad. Már nekem is többször a nyelvem, akarom mondani a billentyűzetem hegyén volt, hogy leírjam a véleményem a blogdíjakról, de aztán mégis mindig az udvarias megoldást választottam. Valóban blogolási "kényszert" jelentenek, amihez nem mindig van kedve az embernek. Az elsők nagyon jól estek, de túl sok lett, ez a baj. Legalábbis szerintem.

Bea írta...

Köszönöm Rika, nagyon jól megfogalmaztad, amit én is akartam, csak nem sikerült ilyen egyértelműen: pontosan ez zavar, hogy ez már rég nem arról szól, hogy de jó, mert kiemelnek, szeretik a blogom. Hisz, ha belegondolunk, előbb-utóbb MINDENKI megkapja. Nekem erről a köremail-ek jutnak inkább eszembe... azokat is gondolkodás nélkül szoktam törölni...
Nagyon örülök minden egyes rendszeres olvasómnak, minden egyes megjegyzésnek, és melengeti a szívem, hogy jöttök hozzám, szóltok hozzám. Nekem ez az igazi elismerés, nem a "díjak".

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...