Ez a blog a családunkról szól. Néha kreatívkodva, néha csak simán írva és fotókkal illusztrálva, de mindig a CSALÁDUNKról. Köszi, hogy benéztél.
RSS

2010. április 5., hétfő

Húsvéti ünneplésünk

Szép ünnepeket mindenkinek!

Jöttem egy kicsit mesélni a mi ünneplésünkről. :-)

Tegnap reggelre megjött a nyuszika a lányoknak. Azt már meséltem, hogy tőlünk mit kapnak, de ezen kívül jött még egy csomó ajándék a család többi tagjától, amiket egyben kaphattak meg, mert a Papáék, Kikiék és Ildi mama ideadták az Ő ajándékaikat, hogy hadd hozza egyben a nyuszi. Így reggel a lányokat egy ilyen asztal várta - nagyon elégedett lehetett ez a nyuszi a mostani viselkedésükkel, ennyi ajándékhoz nagyon jó kislányoknak kellett lenniük :-):
Amikor felébredtek, és meglátták, azt sem tudták, mihez nyúljanak. :-)
Nagyon örültek mindennek. A ház miatt izgultunk a legjobban, és hát ez is bejött. :-)
Azonban érdekes módon mára már nem annyira a berendezgetés volt érdekes, hanem már Ők is elkezdték díszítgetni. :-) Pont, ahogy "elképzeltük", amiről meséltem - csak azt hittük, ez később fog eljönni - de a kreativitásnak természetesen nem szabunk gátakat:

Mindez még nem volt elég, tegnap elmentünk Sülysápra, ahol a Tesóm vett nemrég egy házat (oda fog anyukám is költözni majd). Na, ott meg képzeljétek el, teletojta az udvart a nyuszi csokitojásokkal. :-D Volt ám szorgalmas gyűjtögetés...
Aztán tortáztunk is, mert Tesómnak volt a szüli-és névnapja. Utána pedig kimentünk a horgásztóhoz. Nagyon kis rendezett, takaros horgásztó van ott. Mivel Öcsém nagy szenvedélye a horgászás, Ő azonnal be is lógatott, a lányok játszóztak, mi levegőztünk, pihentünk, beszélgettünk. Tesóm jó sok halat fogott, amit a lányok nagyon élveztek, itt látszik:
Ahányszor kapás volt, kiabáltunk Nekik a játszira (kb. 30 méterre volt), és rohantak, hogy nehogy lemaradjanak. Óriási élmény volt Nekik (Angi volt, hogy majdnem sírt futás közben, hogy nehogy lemaradjon :-D).
Estére, mire hazaindultunk, olyan kis szutykosak voltak, hogy át kellett öltöztetni Őket, mert úgy nem szállhattak be az autóba. Angi pl. így nézett ki:
De nem baj, hisz ezért gyerekek!

Ez megint egy nagyon jó, mozgalmas nap volt. :-)

Read Comments
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

2 megjegyzés:

Tittina írta...

Nagyon szep, tartalmas napotok volt. Kicsit irigykedem is :)
Es gratulalok a sajat keszitesu babahazakhoz, nagyszeru otlet es ajandek!

eralilla írta...

Sejtettem, hogy sikere lesz a házikónak. Ugye milyen jó érzés a gyerkőcök örömét látni? A horgászat is klassz lehetett. Szép fotókat hoztál.

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...