Ez a blog a családunkról szól. Néha kreatívkodva, néha csak simán írva és fotókkal illusztrálva, de mindig a CSALÁDUNKról. Köszi, hogy benéztél.
RSS

2011. január 17., hétfő

A mi karácsonyunk

A karácsonyra való készülődés ezúttal is egy őrület volt. Csak a három tortával (a három helyszínre egye-egy, ugye) egy napot dolgoztam, aztán igazából senki nem értékelte (meg is fogadtam, hogy itt befejeztem: ezután sehová semmit nem fogok vinni, aki tartja a bulit, majd süt, ahogy én is megteszem. A legrosszabbul az esett, hogy pont olyan ember vigyorgott kárörvendőn - mikor azt hitte nem látom -, hogy rosszul esett, hogy még meg sem kóstolják, akinek a süteményéből én még az életben nem ettem... merthogy nem süt. Na mindegy, nem lényeg.).
Pedig isteni finom narancstortákat készítettem, aki egyáltalán megkóstolta, annak mindenkinek ízlett. Amúgy is karácsony előtt kaptam egy kedves ismerősünktől a receptet, és pont azért kértem el, mert nagyon finom. Így nézett ki a három torta:
Karácsonyi narancs torták

Szokás szerint három helyszínen zajlott a karácsony:
Szenteste itthon voltunk, itt volt nálunk András édesanyja (anyósom, de nagyon utálom ezt a szót használni). Csendesen, békésen telt az este. Másnap az én anyukámnál és tesóméknál voltunk, majd a következő napon András apukájáéknál.
Bár néha már nagyon vágynánk egy nyugodt karácsonyra, amikor nem kell rohangálni minden felé, de ilyenkor arra gondolunk, hogy ha már az eljön, akkor vissza fogjuk sírni a mostaniakat... mert az azt jelenti, hogy akkor a szüleink már nincsenek - szóval inkább rohangálunk végig.

A mi ünnepünk összefoglalva néhány képben:

Read Comments
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

1 megjegyzés:

Petra írta...

Beácska.

Igaz én azt hiszem, hogy csak a banános tortából ettem( de én banán fan vagyok), én imádom a tortáidat, mert mindig nagyon finomak és különlegesek.
Kristóf is feladta nekem a leckét, hogy olyan kastélyos tortát szeretne szülinapjára mint Angikának volt.

Petra

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...