Ez a blog a családunkról szól. Néha kreatívkodva, néha csak simán írva és fotókkal illusztrálva, de mindig a CSALÁDUNKról. Köszi, hogy benéztél.
RSS

2008. november 28., péntek

Angi - ovi és torta

Ma több jó dolog is történt veünk azon kívül, hogy Anginak szülinapja van:
Először is, ami a legfontosabb: ANGIT FELVETTÉK EBBE AZ OVIBA!!! Nagyon-nagyon örülök neki, mert bár eddig is éreztem, hogy jó ovi lesz ez, de tegnap voltam "óvodakóstolgatón", és nagyon boldogan jöttem ki. Ugyanis pontosan azt kapja a gyerek, amit megálmodtam, pontosan ilyen ovit szerettem volna (ennek a bölcsijébe jár most Angi, ide megy februártól Vikici is bölcsibe)! Mondjuk, bejutni nem egyszerű, 2 évvel az ovikezdés előtt már jelentkeztünk, így jutottunk be - meg az sem volt mellékes, hogy már oda járunk bölcsibe. Nagyon nagy megkönnyebbülés, hogy mindkét lánynak megvan a helye.
A másik pedig, hogy sikerült elkészülnöm holnapra a tortával. Kicsit szorongtam ettől, mert nem tudtam, hogy meg tudom-e csinálni, de végül szerintem egészen jó lett.
Szóval, tavaly ilyenkor találtam egy honlapot, ahol mesetorták készítéséről volt szó. Ott láttam ilyen hercegnős tortát. (Akkor azért nem ezt csináltam meg Anginak, mert akkor még kicsinek találtam hozzá.) Persze, akkor nem mentettem ki, az oldal meg azóta megszűnt, így most az emlékezetemre és a fantáziámra hagyatkoztam (ami nem sok van).
A hercegnő ruhája is marcipánból van, Angi egyből a melléről "tépte le" a ruhát, pont ott kellett megkóstolnia... elég hiteles lett a baba, mert erre a család férfitagjai egyből felkapták a fejüket! :-) (majd tervezek erről egyszer oldalt készíteni).

Délutánra pedig megjött Anyu és Danó (öcsém 9 éves nagyfia). Itt lesznek nálunk hétvégén.

Read Comments
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

1 megjegyzés:

{Hana} írta...

Hűű! Ez állati klassz! :O Nagyonügyes vagy! Anginak meg utólag is Boldog Szülinapot!! :-*

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...