Ez a blog a családunkról szól. Néha kreatívkodva, néha csak simán írva és fotókkal illusztrálva, de mindig a CSALÁDUNKról. Köszi, hogy benéztél.
RSS

2009. január 12., hétfő

Egy évesek lettek az ikrek

Apiék (ikres barátaink) ikerfiai január 3-án egy évesek lettek. Tegnap volt a szülinapi party. Nagyon jó volt, összesen volt ugye a két fiú, és három lány, azaz öt gyerek. Ahogy nőnek a csemeték, egyre jobban tudnak együtt játszani, és ez nagyon jó. Mondjuk, felfordulás az volt... :-) Dehát megszoktuk már. Az albumra kattintva látható néhány fotó:
ApiFiuk_1_evesek

Azt pedig most sem bírtam ki, hogy ne készítsek valami plusz ajándékot. Ilyenkor úgy szoktam, hogy a gyerekek megkapják a maguk kis ajándékát, a szülőknek pedig én készítek valamilyen emléket a gyerek(ek) adott évéről... végülis Ők nevelik fel Őket, Nekik is jár valami öröm. :-)

Most a fiúk első évéről egy speciális "minialbumot" készítettem. A formátumát anno a Scrapbookozz velünk magazin esküvői számában láttam, mint vendégkönyv-ötlet. Apa ötlete volt, hogy fotók is kerülhetnek bele... én meg megvalósítottam. :-) Íme:
Alapötlet-forrás: Scrapbookozz velünk
Kiegészítők:
- karton, háttérpapír: Rayher
- papírvirágok: Rayher
- speciális 3D-s "tinta" (nem tudom mi ennek a neve): Rayher
- kaparós matricák (Kláritól - köszönöm)
- kék háló (szomszéd virágboltjából maradt sallang)
- lufis díszek: Auchan
- égetett gyurma-gombszerűségek: Vác

Read Comments
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

1 megjegyzés:

Budaházi Brigitta írta...

Bea, ez irtó jó lett! Igen, fényképekkel is működik! Örülök, hogy inspirálhattunk - nagyon szép és ötletes lett a kis albumdobozod! Öröm ránézni.

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...