Ez a blog a családunkról szól. Néha kreatívkodva, néha csak simán írva és fotókkal illusztrálva, de mindig a CSALÁDUNKról. Köszi, hogy benéztél.
RSS

2009. február 17., kedd

Betegség

Mivel visszafelé írom most az elmúlt pár napunkat, a heti rossz eseményünk csak most jön: megint betegek a lányok. :-(( Ez egyszerűen már félelmetes. Vasárnap este már teljesen magamat ostoroztam, hogy tuti, valamit nem csinálunk jól, hogy ennyit betegek. Aztán rájöttem, hogy legutóbb az antibé után (egy hete volt csupán :-( ) elfelejtettem adni Nekik a Pro Gastro Kidet (bélbolyhokat újraépíti, hasonló, mint a Nurofen, de szerintem jobb). Annyira a vitaminokra és egyéb immunerősítőkre koncentráltunk, hogy pont ez kimaradt, pedig még mondtam is Apának, hogy ha lemegy az antibé-kúra, akkor el ne felejtsük. Na, innentől kezdve már okot is találtam az önostorozásra...
Hétfőn levittem a lányokat a dokinénihez. Elég durva állapotban vannak (persze éjjel is láz és egyebek), Anginak gennyes a jobb oldali mandulája, tüszős mandulagyulladás. Legutóbb az Ospen 400-at kapta (ugye, alig egy hete), ami állítólag pont a legjobb a tüszős mandulára... a doktornéni közölte, hogy ez minden irodalmi adatot meghazudtol, hogy azután valakinek ez legyen a baja. :-( Így most másik gyógyszert kapott (Aktil Duo).
Vikinek pedig tiszta hurut a tüdeje, Ő Amoxicillint kapott. :-( (Hétvégén kezdett el hörögni meg taknyolni, még csak nem is az, hogy vártunk volna az orvoshoz menéssel, egész héten tünetmentes volt.)

Meggyóntam a doktornéninek, hogy szerintem én vagyok a hibás a Pro Gastro Kid miatt... és azt mondta, hogy sajnos ez azon nem múlik, ugyanis 50-féle vírus kering most. :-( Azért egy kicsit jó volt a lelkemnek, hogy nem az én figyelmetlenségem miatt betegek a lányok, talán mégsem vagyok annyira rossz anya. :-O Leckének pedig jó nekem, hogy jobban oda kell figyelni!

Az azért akkor is kétségbeejtő, hogy ennyit betegek. És milyen a sors, pont most tudtuk meg egy ismerősről, hogy mágnesterápiával és talpmasszázzsal foglalkozik. A mágnesterápia nagyon jó a gyerekek immunrendszerére is, ezt hallottam. El is döntöttük, hogy kezeltetni fogjuk a lányokat hetente egyszer-kétszer, hátha akkor kevesebbet lesznek betegek (tegnap már voltunk is egy próbakezelésen).

Egyelőre azóta sem túl jó az állapotuk, azaz eléggé rabszodikus. Ma például délelőtt nagyon jól voltak, annyira, hogy együtt játszottak, én meg mivel dolgozni azért a ricsaj mellett mégsem tudok, a konyhában a pulton alkottam, mikor már végeztem a házimunkával. :-) Így Őket is szemmel tudtam tartani, de mégsem töltöttem tétlenül az időt. :-) Ha kész lesz, majd megmutatom. ;-)
Délután alvás után viszont mindketten lázasan keltek fel, és nagyon nyűgösen. Szóval még nagyon labilis ez az állapot. :-(

Read Comments
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

3 megjegyzés:

Klári írta...

Szia Bea!
Sajnálom, hogy betegek a gyerekek, és mivel irtad a mágnesterápiát, annyit mondhatok, hogy nekem másfél éve van egy Bemer 3000-es mágnesmatracom. Nagyon jó, mi azóta nem vagyunk betegek, akármilyen influenza tombol körülöttünk. Minden nap használjuk, főként meszesedésből adódó mozgásszervi problémákra. Ha az ismerősödnek is ez van, kérd meg, hogy az applikátorral adjon az arcukra is kezelést.(arcüreg) Ha többre vagy kiváncsi üsd be a google keresőbe: bemer 3000.
Puszi és jobbulást!

Bea írta...

Szia Klári!
Köszönöm szépen, igen Nekik is ez van. Gyorsan megnéztem a neten, hát ez nagyon drága! :-O Megkérdezhetem, hogy Ti mennyiért vettétek? Csak mert annyiféle csomag van, és nem igazán tudom, hogy így hirtelen jó árat láttam-e...
Puszi

Klári írta...

Beuskám! Sajnos jól láttad az árat, ez bizony nem olcsó. Mi is csak azért vettük meg, mert a bal karomat egyáltalán nem tudtam használni, a törzsemtől 5-6 centire tudtam felemelni, és az orvosok ide-oda küldözgettek, senki nem tudott megnyugtatót mondani, mikor a gyerekorvosunk azt mondta, neki van ilyen ágya, próbáljam ki. 1 hét alatt rendbehozott. Erre a férjem azt mondta, fiatalabbak nem leszünk, legfeljebb egész évben senki nem kap szülinapi, karácsonyi stb ajándékot, de ez az egész családnak jó lesz. Úgy is lett, a férjem diabeteszét is szépen szinten lehet tartani azóta. Az ára mindig az euró függvénye, mi még 600 ezerért vettük, most több. Karácsonyra meg megkaptam a párna applikátort, az is szuper.
Puszi

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...