Ez a blog a családunkról szól. Néha kreatívkodva, néha csak simán írva és fotókkal illusztrálva, de mindig a CSALÁDUNKról. Köszi, hogy benéztél.
RSS

2009. március 9., hétfő

Az éjszaka

Utána már nem volt semmi. Apával visszafejtettük, hogy volt egy-két hasonló tünet a héten, ebből arra jutottunk, hogy valszeg Angin már csütörtök körül kijött a vírus (tehát akkor kaphatta el Vikitől, amikor még a lappangó időszakában volt, tehát amikor még igazán fertőz - így legalább logikus). A remény az, hogy Anginál eddig egy-egy tünet volt csak, lehet, hogy Ő néhány ilyen kis hányással/hasmenéssel meg fogja úszni? Vagy még csak eztán jön a java... de valamiért úgy érzem, hogy az előbbi, és Nála nem lesz olyan súlyos, mint Vikinél.
Reménykedünk.

Read Comments
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

1 megjegyzés:

Merika51 írta...

Szeretném ha tudnád, hogy végigizgultam a napjaitokat, de erőm nem volt írni, mert mis Andriskával egy nehéz időszakon vagyunk túl, ami eléggé megviselt. (egy héten belül kétszer szúrták fel a fülét, előtte 40 fokos láz stb) Nagyon örömmel olvastam a scrap-n is hogy lassan rendbejöttetek. Egy kórház mindig szürnyű hátmég kis gyerekkel!Remélem azért majd Te is jársz felém, de majd írok privit is!

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...