Ez a blog a családunkról szól. Néha kreatívkodva, néha csak simán írva és fotókkal illusztrálva, de mindig a CSALÁDUNKról. Köszi, hogy benéztél.
RSS

2009. március 5., csütörtök

Fel és le

Úgy nézett ki a mai napunk, hogy már egyenes az út ahhoz, hogy pár napon belül kimehessünk... aztán délután (a semmi után) egyszer csak jött egy fosi... és még egy és még egy, végül másfél órán belül 7! Aztán egy hányás, még egy hányás, még egy fosi... eddig ez a mai mérleg, most újra infúzión lógunk. Pedig délben már levették, és úgy tűnt, hogy már "csak" azt kell elérni, hogy fenn tudjuk tartani az infúziós állapotot simán is evéssel, és főleg ivással (ezt folyamatos vérvétellel ellenőrzik egyébként).

Aztán szóltak, hogy ha rosszul vagyunk (mármint a szülők), akkor jelezzük, mert egy anyuka elájult egy mosdóba, egy apuka meg a folyosón. Az ágyszomszédunk szülei már betegek... kicsi az esély, hogy megússzuk.
Ezért Apát ma megkértem, hogy ne jöjjön. Ha hoz cuccot, akkor kimegyünk és szabad levegőn átadja, kint láthatja Vikit is (ha nincs infúzión, akkor kimehetünk sétálni, mert a levegő fontos). Amúgy meg ne jöjjön, ha esetleg eddig nem kapta meg, hátha még megúszhatjuk. Annyira nem szeretném, ha Angi is elkapná, meghát Apát is jó lenne megóvni.
Ja, és még egy jó oldalát találtam a dolognak: most eszek lelkiismeret furdalás nélkül. Minek koplaljak, úgyis ki fog jönni, attól nem hízok. :-D

Read Comments
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...