Ez a blog a családunkról szól. Néha kreatívkodva, néha csak simán írva és fotókkal illusztrálva, de mindig a CSALÁDUNKról. Köszi, hogy benéztél.
RSS

2009. május 11., hétfő

Gratuláció egy esküvő alkalmából

Olyan régen készültem már rá, hogy kipróbáljam az Éva által sokat alkalmazott pop-up technikát. Csak ugye, az időkibővítőm....

Na, most alkalom is adódott rá, hogy egy esküvői gratulációhoz felhasználjam ezt a technikát, íme, ez lett belőle:

*Simon Say stamp kihívás

Ha valakinek tetszik, és szeretné kipróbálni, elkészítettem a minta "szabásmintáját" innen letölthetitek (tükrözve készült, hogy ne a papír színére kelljen nyomtatni). Én is ezzel kezdtem. Mikor kész lett, kinyomtattam, fehér kartonra a folyamatos vonalaknál sniccerrel bevágtam, a szaggatottaknál csak hajtottam. Mikor mindez megvolt, a függőleges felezőnél félbehajtottam, és a háromszoros folyamatos vonalaknál formavágó ollóval vágdostam be... aztán már csak a hajtogatás maradt hátra. A bordó bazzil, textúrázott kartont 20x15-ös méretre vágtam, félbehajtottam, és a két szélén szárazdomborítottam (ez a képen lehet, hogy nem nagyon látszik). Egy szalagot körbetekergettem úgy, hogy belül a fehér- és bordó kartonok mentén fusson végig, kívül pedig keresztezze a lap elejét is és hátulját is. Az elejére kapott még 3 gombot, a díszfeliratot és galambot, a hátulja pedig egy aláírást. A belsejébe kontúrmatrica-betűkkel írtam a szöveget. És kész is lett! :-)

Ami nagyon fontos! Ezt a "képet" magát nem én találtam ki, valahol láttam, de csak a képet mentettem le, az alkotót nem tudom. A kép alapján szerkesztettem meg az enyémet.

Jó alkotást! :-)

Read Comments
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

9 megjegyzés:

Ágika írta...

Bea, ez tök jó lett! Annyira szép, irigylem Noét... A link nekem nem működik, elküldöd majd???

Beandy írta...

Ágika, köszi, javítottam a linket.

Kriszta (hozak) írta...

Nagyon szupi! Én lettem az első letöltő! Köszi.

Lorraine A írta...

What a gorgeous wedding card ! Love how you made a pop up card ! Lovely :-)

Thanks for joining the Simon Says Challenge :-)
Lorraine x x

Digi Free írta...

Thank you! Your blog post will be advertised on the DigiFree Digital Scrapbooking Freebie search engine today (look for timestamp: 11 May [LA 07:00pm, NY 09:00pm] - 12 May [UK 02:00am, OZ 12:00pm] ).

Iris írta...

Wow this is an amazing Wedding Card, great work.

Thanks for joining the Simon Says Challenge.

Iris

Virág Éva írta...

Nagyon klassz lett! :)

Marcsi írta...

Az előbb a scrap.hu-n még azt írtam, hogy lehet, hogy még elkészítem barátnőm szombati esküvőjére. Minél tovább nézegetem, annál biztosabb vagyok benne, hogy a holnap éjszakám ezzel fog eltelni... Csodálatos!

Hoffmann írta...

Nagyon köszönöm!!! Annyira szép!!! Köszi a sablont is! Alig várom, hogy alkalom adódjon elkészíteni a lapot! Pussz! Noé

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...