Ez a blog a családunkról szól. Néha kreatívkodva, néha csak simán írva és fotókkal illusztrálva, de mindig a CSALÁDUNKról. Köszi, hogy benéztél.
RSS

2009. június 20., szombat

Apa szülinapja és Apák napja

Ahogy a címből is látszik, ma kettős ünnepet tartottunk. A szokásos sütés-főzésen kívül még rengeteg tervem is volt, de durván el vagyok mostanában havazva, így csak töredékét sikerült megcsinálnom, és azt is "gyorsítottan".
Először is, az ajándéka mellé kapott egy kis kuponfüzetet is... ha esetleg éppen szóban nem tudná elmondani... :-D
Bár sokkal szebbre is meg lehetett volna ezeket a kuponokat csinálni, de ha valaki úgy jár mint én, és gyorsan szeretne egy hasonlót készíteni, akkor letöltheti a template-et innen.

Aztán elkészült ugye a sajttorta. Sikeres lett. :-)
Na, vajon hány éves volt Apa? Várom a tippeket! :-D

Apák napjára Apa, a Papa, és a sógorom is egy-egy üveg italt kaptak, egy-egy sb-oldalt ráragasztva, mint italcímke. Ezeket mind Raspberry Road QP-kből készítettem, mert sajnos csak erre volt időm. De azt hiszem nem ez számít, erre találták ki őket. :-)
APÁNAK:
PAPÁNAK:
ZOTYINAK:

Még egyszer szeretettel köszöntjük a világ 3 legjobb apukáját!!!

A buliról magáról majd szeretnék scrap oldal(aka)t készíteni, így arról most nem teszek képeket. Illetve csak kettőt, hogy megmutassam, milyen kis csinosak voltak a gyönyörűségeink:

Read Comments
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

3 megjegyzés:

Digi Free írta...

Thank you! Your blog post will be advertised on the DigiFree Digital Scrapbooking Freebie search engine today (look for timestamp: 20 Jun [LA 07:00pm, NY 09:00pm] - 21 Jun [UK 02:00am, OZ 12:00pm] ).

Secima írta...

Köszi a kuponfüzetet. Nagyon jó ötlet. Azt hiszem én is bevetem. :))

Petra írta...

Szia Bea.
A vers Bartos Erika: Apához
nekem is nagyon megtetszett.
Petra

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...