Ez a blog a családunkról szól. Néha kreatívkodva, néha csak simán írva és fotókkal illusztrálva, de mindig a CSALÁDUNKról. Köszi, hogy benéztél.
RSS

2009. június 18., csütörtök

Képkeretező

Olyan régen gondolkodtam már, hogy kéne valamilyen program, amivel pillanatok alatt lehet jó kis kereteket/effekteket dobni egy képre, hogy úgy tegyem ide fel, mert simán olyan snassz volt. És most Gabci oldalára tévedve írt egyről. Gyorsan le is töltöttem, ez az első próbálkozásom (kb. 2 perc eredménye). Ez most kicsit giccses, de a fotóhoz ki nem hagyhattam. Viszont fantasztikus lehetőségek vannak a programban:
A program neve Photoscape.

Ja, a kép egyébként tegnapelőtt készült a játszin. Lassan egyre többet ülhetünk a padon, míg a gyerekek játszanak, már nem kell annyira vigyázón a sarkukba lenni (kivéve, ha Viki a 8-10 éveseknek való játékokon parádézik). Ez az egyik első nem szemüveges fotóm. :-) Illetve napszemüveges. :-) De majd teszek fel anélkülit is, csak baj van az alannyal, nehéz jó fotót készíteni...

Read Comments
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

1 megjegyzés:

Ányi írta...

Jó kis program ez!
Várjuk a nemszemüveges-nemnapszemüveges fotókat is! És én is élvezem, hogy már nagyobbak és nem kell állandóan a nyomukban járni ;-)
A scrapes tábor meg tuti jó lesz, de irigyellek érte!

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...