Ez a blog a családunkról szól. Néha kreatívkodva, néha csak simán írva és fotókkal illusztrálva, de mindig a CSALÁDUNKról. Köszi, hogy benéztél.
RSS

2009. július 26., vasárnap

Elmaradt beszámolók

Na, már jó egy hetes élménybeszámolóval vagyok elmaradva... nade állandóan versenyzek az idővel, gondolom ez másnak sem ismeretlen...

Most akkor mesélek egy kicsit időben visszafelé: a legfrissebbről legelőször, aztán szépen haladunk visszafelé az időben:

Ma:

Ezen a hétvégén nem utaztunk sehová kivételesen. Tegnap már este megfőztük a mai ebédet, ma délelőtt csak egy sima vásárlást intéztünk (bár a két csajszival ez soha nem sima), most délutánra terveztünk csak programot. Ez sem volt extra, elmentünk az Omszki tóhoz. Először hátulról közelítettük meg, mert ott sekélyebb a part, meg kicsit vadregényesebb (és koszosabb :-( ). Nade kacsákkal vízpartra menni úszás nélkül??? Halva született ötlet. A két lány folyamatosan fejest szeretett volna ugrani a tóba, semmi más nem is érdekelte őket. Addig azért le tudtuk ültetni Őket, míg barack-kukorica pikniket tartottunk, mert a hasuknak azért Ők sem ellenségeik. :-) De ez csupán pár perc nyugalmat jelentett.
Egy ideig bírtuk türelemmel, aztán úgy döntöttünk, átmegyünk a másik oldalra. Kocsiba vissza, körbe, kocsit le, homokozó, tollas és társai kézbe, séta a homokos részhez. Na de azt miért nem láttuk a túloldalról, hogy vándor-vidámpark van éppen??? Itt kezdődött a következő küzdelem, hogy a lányok fel akarnak ülni (gyerekeknek való cucc persze nem volt csupán egy körhintából és egy dodzsemből állt a repertoár, és számomra nem volt túl bizalomgerjesztő a csapat sem - ami a játékok karbantartását illeti, de nem mindig az van a felszín alatt, amit elképzelünk...). Angika nem adta fel - hiába, Ő már kiskamasz - nem mozdult a dodzsem mellől. Végül megbeszéltük Apával, hogy ha fel tudunk úgy ülni Velük, hogy senki más nem jön (hogy még véletlenül se jöhessenek belénk), akkor egy kört megyünk Velük: Ő Angival ül egy kocsiba, én meg Vikivel a másikba. Kijött a vadcsapat, vártunk, oké, nem mennek még egy kört. Lányokkal beszéltünk, elmondtuk, hogy mit találtunk ki. Odamentünk, szóltam a bácsinak, hogy beülnénk a picikkel, de csak akkor, ha csak mi két kocsival tudunk menni. Azt mondta, hogy oké. Pár másodpercre rá visszajött az előző vadcsapat (ekkor már ültünk a kocsikban, így kíváncsian vártam, hogy most akkor mi lesz - a bácsi szólt Nekik, hogy várják ki a következő kört, most csak mi megyünk. Ennyit az előítéletekről! Annyira hálás voltam Neki! Mert így lehetővé vált a lányoknak, hogy kipróbálják a dodzsemet, amit még sok-sok évig nem engednék Nekik a szokásos körülményekkel. Így viszont csak ketten Apával keringtünk, figyeltünk, hogy semminek ne ütközzünk, és szolídan élvezhették az "autót". :-) Jó volt. Mivel előre megbeszéltük, hogy csak egyet megyünk, utána szépen ezt el is fogadták, és elmentünk a homokos részre játszani.

Mikor már én sem kellettem a játékhoz, végre odaülhettem Apa melllé a plédre. Romantikusan piknikeztünk, néztük a lányainkat, és örültünk egymásnak, magunknak. :-) Ja, meg bohóckodtunk és nevettünk jókat. :-) Ugyanis akartunk magunkról készíteni egy puszis fotót (igen, megint egyet, mert már mutattam itt néhányat), és soha nem sikerült jól. Volt, amin látszott a fényképezőgép árnyéka, majd Apa egyre jobban lekerült a képről, stb. Ja, és mindegyiken kilóg a polóm akasztója! Megmutatom, mik készültek, csak úgy a poén kedvéért. De végül is tök mindegy volt, a lényeg az volt, hogy nagyon jól szórakoztunk közben. :-)




Hazafelé meg azon mulattunk, hogy Vikike imád cipekedni. Mindig mindent magára aggat és Ő akarja vinni. Most is ezt tette a tollasütőkkel. Hallottuk, ahogy a környéken mondják az emberek miközben ballagtunk ki a szigetről, hogy "figyeld már" és mutattak Vikicire... tuti azt hitték, hogy rabszolgának használjuk a gyereket! :-D Mert így nézett ki, és ha le akartuk venni Róla, ordított:


Jó volt, na! Élménydús délután lett ebből a mai napból. :-)

És mivel ilyen jó sokat sikerült írnom a mai napról, inkább nem ebbe a bejegyzésbe írom a többi napot, hanem visszadátumozva mindegyiknek külön bejegyzést írok arra a napra, amikorról valójában szó van... szóval érdemes lesz múlt hétvégéig visszalapozni. ;-)

Ja, és alkotásokban sem vagyok ám tétlen... sokminden készül, de mind meglepi vagy határidős. Majd jól egyszerre fogom idezúdítani az elmúlt hetek alkotásait. :-)

Read Comments
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

1 megjegyzés:

altalena írta...

Óh Bea, mindig olyan jókat szórakozok a bejegyzéseiden... kiváncsi is vagyok a többi napra:D:D

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...