Ez a blog a családunkról szól. Néha kreatívkodva, néha csak simán írva és fotókkal illusztrálva, de mindig a CSALÁDUNKról. Köszi, hogy benéztél.
RSS

2009. július 25., szombat

Kristóf nap

Ma Kiki névnapja volt. Meghívtak minket a sógornőmék, hogy együtt ünnepeljük meg Kiki névnapját. Annyira jó volt, hogy Angi és Kiki pillanatok alatt felszabadultak, és óriásit játszottak együtt (összesen 5 hónap van közöttük Angi "javára", és ez egyre inkább eltűnik). Eddig kellett általában egy kis oldódási idő a játék előtt, de ez egyre kevesebb. Nagyon várom már a nyaralást emiatt is, hogy jön velünk majd Kiki is. Szerintem a három gyerek nagyon jól fogja érezni Magát együtt!
Szegény Zitus - a legkisebb - nem igazán tudott aludni, pedig már alvásideje lett volna. Vikici meg a középső korosztályt képviselte most a gyerekek között. Hol a "nagyokhoz" csapódott játszani, hol pedig Zitust próbálta a Maga módján vígasztalni. Olyan édesen anyáskodott Felette. :-) Mi felnőttek (Iri mama, Papa, Zotyiék és mi) egész sokat tudtunk beszélgetni. Érezhetően egyre többet tudunk leülni és egymásra is figyelni, esetleg egy témát akár végig is beszélni, ahogy nő az aprónép. :-)


Read Comments
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...