Ez a blog a családunkról szól. Néha kreatívkodva, néha csak simán írva és fotókkal illusztrálva, de mindig a CSALÁDUNKról. Köszi, hogy benéztél.
RSS

2009. augusztus 7., péntek

Csiga-biga

Ma délelőtt Apa elvitte a kocsit, és benne maradt a lányok motorja. Gondolkodtam, hogy hová vigyem Őket játszani, a park már olyan snassz - itt van szemben az erdő, miért ne? Mondtam, hogy fogják csak meg szépen a kiskosarukat, elmegyünk gyűjtögetni az erdőbe. Útközben Angika kiszúrta, hogy egy füves részen valami rengeteg csiga volt: fűszálakon, ágakon, mindenhol. Na, több se kellett, nekiálltak csigát gyűjteni. Utána már csak egy kis körre mentünk be az erdőbe, de azt nagyon élvezték - bár ekkorra Vikike már elég bágyadt volt, így hazafelé-ösvényekre kanyarodtam. :-)
Itt a hölgyek gyűjtögetés közben. Megint van kedvenc képem, persze, hogy az a legnagyobb, ahogy jönnek egymás mellett - imádom.
És a termés (ezt szorozzuk kettővel), a riadalmamat meg néggyel, amikor megindultak az erkélyen... :-) De egészen délutánig a két lány el volt velük teljesen foglalva. Lesték, hogy melyik bújik ki, figyelték, ahogy ki akarnak "osonni", aztán visszatették őket... órákig elvoltak ezzel kint az erkélyen. Aztán délután szabadon engedtük őket lent a parkban:

Read Comments
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

1 megjegyzés:

Osli írta...

szép kis termés, nem csoda, ha volt riadalom, mikor elindultak :)

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...