Ez a blog a családunkról szól. Néha kreatívkodva, néha csak simán írva és fotókkal illusztrálva, de mindig a CSALÁDUNKról. Köszi, hogy benéztél.
RSS

2010. április 3., szombat

Április 1-je és Dínó-show ma

Április elseje! A mi napunk! Reggel kitámolyogtam a fürdőbe, a kilincset megfogva szappanos lett a kezem... átfutott a kába agyamon, hogy vajon Apa mit csinált? Ki kellett valamiért jönnie mosakodás közben? De olyan fáradt voltam, hogy nem is gondoltam tovább... aztán újra belenyúltam. Furán értetlenül nézhettem, erre jön Apa, vigyorogva kérdezi: "Belenyúltál?" Na, ha nem vigyorog úgy, tuti még mindig nem kapcsolok, azt hittem volna, hogy most fogja elmesélni, mi történt. De a vigyorából azonnal rájöttem!Ó, a mindenségedet! Na megállj!
Tudtam, hogy délután mi Angikával elmegyünk úszni, Ők Vikikével meg később érnek haza. Nos, előkészítettem a terepet: wc-kilincsre szappan:
Ha ezek után be tudna lépni, nyakába egy gyerek esőkabát:
És ha még a villanykapcsolóig is eljut (belül van), akkor azon egy kis vaj (alá azért tettem a földre egy kis Sylviát, ha megolvadna, lecsöpögne, ne kelljen sokat takarítani... :-P):
És hogy a gyerekek se maradjanak ki a buliból, kicsit összekötöttem egy rózsaszín kenderzsineggel - hogy stílusos legyek - a kisszékeiket :-P:
Izgatottan jöttem haza az úszásról, hogy milyen a hatás? Apa persze pókerarccal... és azt mondta, hogy nem dőlt be. De úgysem hiszem el, beeee-beeee! Jövőre sokkal eredetibbeket fogok kitalálni, most nem volt időm (mindezt kb. 10 perc alatt csaptam össze), de jövőre előre rá fogok készülni és agyalni! Már dörzsölöm a tenyerem. :-)

Ma pedig eljött végre a nap, amit nagyon várt már Apa is meg Angika is (nem is tudom, ki várta jobban... :-P). Ma mentek Kikivel, Zotyival és Ildi mamával ötösben a dínó-show-ra. Állítólag nagyon színvonalas és jó volt. Míg Ők odavoltak, én tortát sütöttem a holnapi ünneplésre (tesóméknál tesóm szülinapja, névnapja, no meg húsvét...). Mivel azonban nem olyan torta volt, amiben Vikike tudna segíteni, gyorsan kigyúrtam egy gombócot lisztből, vízből és sóból, és Ő azzal gyurmázhatott. addig, hogy mellettem is legyen, ne érezze Magát nélkülözve, de láb alatt se legyen Hihetetlen, hogy az örökmozgó gyerekem a gyurmázással hogy el tud lenni akár 1,5 órát is! Közben elkészült a torta, megfőztem az ebédet, a tojásokat a délutáni tojásfestéshez, és Ő még mindig csak gyúrta, vágta, alakította - lehet, hogy szobrász lesz? :-) Fotóm erről sajnos nincs, mert a gép Apáéknál volt. De nagyon édes volt, úgy elmélyült.

Majdnem mutattam videókat, de a youtube azzal kezdi, hogy " ne tölts fel videót tv-show-król, koncertekről.... amikre nincs engedélyed", így mégsem merek. :-( De higyjétek el, nagyon szép volt. :-)

Read Comments
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...