Ez a blog a családunkról szól. Néha kreatívkodva, néha csak simán írva és fotókkal illusztrálva, de mindig a CSALÁDUNKról. Köszi, hogy benéztél.
RSS

2011. január 8., szombat

Képeslapok

Elkezdtem mutogatni a képeslapokat - én naív - egyesével. Mostanra rájöttem, hogy így sosem érek a végére... no nem azért, mert annyit alkottam mostanában, hanem azért, mert még a tavalyi pedagógusnapon az óvónéniknek készített lapokkal sem jutottam oda, hogy feltöltsem. :-) Pedig lassan már újra itt lesz. :-)

Úgyhogy most beledobtam őket egy slideshow-ba, és megmutatom egyben. Leírás, egyebek sorry de nem lesznek hozzá darabonként, pár szóban globálisan: vannak még tavaly nyáriak, karácsonyiak, névnapiak is közöttük, és jó néhány leírását megtalálhatjátok a www.scrap-kreatura.hu oldalunkon. Sok esetben használtam copic markers filceket is, ezeket szintén találtok az említett oldalról nyíló webáruházunkba (magunk között szerintem fantasztikus eszköz, én imádom).

Akkor íme a kollekció:

Ja, és jövök majd a karácsonnyal is ám! Talán jövő karácsonyra... :-D A szilveszterről és az utána lévőkről már nem is beszélek... de azért igyekszek.

Szép estét és hétvégét kívánok, örülök, hogy erre jártál.

Read Comments
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

1 megjegyzés:

Unknown írta...

Woooow! Ez ám a kollekció! Gyönyörű képeslapok! Ilyennek én is nagyon örülnék. :)

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...