Ez a blog a családunkról szól. Néha kreatívkodva, néha csak simán írva és fotókkal illusztrálva, de mindig a CSALÁDUNKról. Köszi, hogy benéztél.
RSS

2009. június 29., hétfő

Guest CT

Még egy jó dolog történt velem a napokban. Laruie-tól kaptam egy levelet. Fura volt, mert a levél tartalma olyan volt, mintha nem ez lenne az első levele... visszakérdeztem. És tényleg, kiderült, hogy már írt nekem csak valamiért nem láttam (naponta millió levelet kapok, lehet, hogy megjött, csak elsiklottam felette). Nos, bemásolta mit is írt, és kiderült, hogy az előzőekben vendég CT tagnak hívott meg.

Nagyon megtisztelőnek éreztem, és elismerésnek. Aznap madarat lehetett velem fogatni. :-)

(Azoknak az olvasóimnak, akik nem szkrepperek, leírom mi a CT-tagság: CT=creative team. Vannak a "piacon" ingyenes és fizetős digitális készletek, amiket használunk ezekhez az oldalakhoz, amiket készítünk. Én csak ingyenes készletből szoktam dolgozni, de a fizetős nyilván színvonalasbb is általában. Olyan designerek, akik pénzért megvehető digitális készleteket készítenek, kreatív tagokat gyűjtenek Maguk köré . Minden egyes új készlet elkészültekor azt ingyen elküldik ezeknek a tagoknak, akik készítenek belőle oldalakat, azt felteszik a blogjukra és még néhány galériába, és ezzel reklámozzák a készleteket.
Én tehát Laurie készleteiből fogok oldalakat készíteni. Az pedig, ha valaki a Te munkáddal akarja reklámozni Magát, mindenképpen elismerés. Így ráadásul ingyen jutok az Ő fizetős készleteihez, ez sem utolsó szempont .)

Read Comments
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

7 megjegyzés:

Unknown írta...

De jó! Gratulálok!! (én is tag vagyok Laurienál :))

Kata írta...

Gratulálok én is!Szuper :)

Osli írta...

Jajj de jó neked is sikerült!
Veled örülök én is :) szuper

Ányi írta...

:-))) Gratulaaaa!

Timcso írta...

Gratulálok!:)

Török Ágnes írta...

Gratulálok, Bea!!!

Secima írta...

Én is gratulálok!!!

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...